#amstelveenbeweegt

Zaalverhuur

Wij brengen Amstelveen in beweging

Evenementenhal

Verreweg de grootste accommodatie is de Emergohal, met een vloeroppervlakte van ruim 2.000 m2
Dit zijn twee normale sporthallen naast elkaar. De Emergohal is geschikt voor grote toernooien en evenementen.

Sporthal

De sporthallen De Meerkamp, De Nieuwe Bankrashal en de Goudsmithal hebben de standaard oppervlakte van een sporthal. In deze hallen worden competities gespeeld en getraind door grote verenigingen.

Sportzaal

De sportzalen De Meent en de zaal aan de Jane Addamslaan zijn kleiner dan de sporthallen, maar met een vloeroppervlakte van 22 x 28 en 20 x 32 meter zijn deze zalen prima geschikt voor trainingen.

Beweegbox

Bewegen is beleven in de Beweegbox. Daarom is de Beweegbox uitgerust met een interactieve wandprojectie, theatertechniek, een 55 inch Active Panel en een Smart Goals schoolset.

Turnzaal

De turnzaal beschikt over een turnvloer, balken, damesbruggen, rekstokken, ringstellen, trampolinebaan en  een landingskuil, De turnhal is uitsluitend te huur voor verenigingen met instructeurs die gediplomeerd zijn om les te geven zijn op deze toestellen.

Gymzaal

De gymzalen zijn bijna allemaal 21 x 12 meter en geschikt voor trainingen met kleine groepen en sportfeestjes voor kinderen.

Zwembad De Meerkamp

Voor informatie over de huur van zwembad De Meerkamp, klikt u hier.

Sportvelden

AmstelveenSport verhuurt sportvelden aan verenigingen. Slechts op enkele dagen en tijden kunt u als particulier buiten velden huren. Neem hiervoor contact op met

Heeft u advies nodig bij uw keuze?

Neem gerust contact met ons op. 
Wij helpen u graag met de keuze voor een geschikte zaal.

Voor de tarieven van deze accommodaties klikt u hier.

Ga naar de inhoud