Stemmen op shortlist Talent van het Jaar 2023

Stemmen is nu mogelijk

AmstelveenSport is trots op de prestaties van Amstelveense sporttalenten! Tijdens het Amstelveen Sportgala op vrijdag 9 februari 2024 wordt het Talent van het Jaar 2023 bekend gemaakt. Uit alle inzendingen voor deze categorie heeft de jury een shortlist samengesteld. Stemmen op de vijf sporters van deze shortlist is nu mogelijk. De stemmen van het publiek tellen 50% mee om te bepalen welke 3 talenten worden genomineerd en wie uiteindelijk het Talent van het Jaar 2023 wordt. Stemmen kan tot en met maandag 15 januari via sportgala.amstelveensport.nl/stemmen

Shortlist Talent van het Jaar 2023

De sporters op de shortlist voor Talent van het Jaar 2023 zijn:

  • Bartu Karayel, een gepassioneerde 14-jarige tennisser die al vele nationale en internationale toernooien heeft gespeeld; zijn droom: deel te nemen aan Grandslam toernooien.
  • Mischa Oosterbaan, begon op haar 8e met wedstrijdzeilen en is afgelopen jaar geselecteerd voor het nationale jeugdteam; haar doel: de America’s Cup varen.
  • Marit van Buul, speelt als keepster in Pinoké ma1 én in het Nederlands onder 18; als keeper had ze afgelopen jaar een belangrijke rol tijdens het 8 nations toernooi waar zowel de halve finale als de finale met shootouts werden beslist in het voordeel van Nederland.
  • Enzo Fontein, een rugbyer bij de Amstelveense Rugbyclub ARC; hij staat in de eerste rij in de scrum, met zijn team ARC haalde hij 3 maal de NK-finale, die in 2022 werd gewonnen.   
  • Max Ottenheijm, een talentvolle voetballer die afgelopen seizoen de overstap heeft gemaakt van Roda’23 naar Almere City FC, waar hij nu voetbalt als aanvallende middenvelder bij de O17

Tijdens het Amstelveen Sportgala op vrijdag 9 februari 2024 wordt bekend gemaakt wie van deze sporters zich Amstelveens Talent van het Jaar 2023 mag noemen. Daarnaast worden tijdens deze feestelijke gala avond Amstelveense kampioenen gehuldigd, wordt de Sporter van het jaar gekozen, worden de verenigingsprijs en de Peter Post Oeuvreprijs uitgereikt en worden coaches en vrijwilligers van sportverenigingen in het zonnetje gezet.

Het Amstelveen Sportgala is alleen op uitnodiging te bezoeken.

Meer nieuws

Buitenspeeldag-dansworkshop-Juvat-Westendorp-web
Buitenspeeldag Amstelveen groot succes
Meer informatie
Poeldag_strombaan-schaatsen-web
Geslaagde Poeldag
Meer informatie
Wedstrijdbad-buiten-open-30-mei-2024-web
Wedstrijdbad buiten vanaf donderdag 30 mei open
Meer informatie
AmstelveenBeach-ook-in-2024-op-het-Stadsplein
AmstelveenBeach keert deze zomer terug
Meer informatie
Deelnemers-aan-de-GoldenSports-training-in-de-Bankras-web
GoldenSports nu ook in Amstelveen
Meer informatie
Vakantieactiviteiten-jeugd-1200
Meivakantie activiteiten
Meer informatie
Ga naar de inhoud