Team AmstelveenSport versterkt

Nieuwe medewerkers januari 2022

Vanaf 1 januari 2022 is AmstelveenSport twee nieuwe buurtsportcoaches en een medewerker communicatie rijker. AmstelveenSport zet sport en bewegen in als middel, om bij te dragen aan een gezonde, sociale en vitale samenleving. Een enthousiaste groep medewerkers stimuleert alle inwoners (momenteel 93.000) van Amstelveen tot sport en bewegen.  Buurtsportcoaches stimuleren of organiseren passend sport¬- en beweegaanbod in de buurt voor alle inwoners van de gemeente Amstelveen. De nieuwe buurtsportcoaches zijn Kim van Dongen en Sven Kuit. Als medewerker communicatie is Magreet Tjoelker van start gegaan, haar taak is een bijdrage leveren aan positioneren van de organisatie, van de producten en de diensten die AmstelveenSport verleent.  

Magreet heeft een diverse achtergrond ze is begonnen als econoom bij De Nederlandsche Bank, maar is omgeschoold tot Art-Director en heeft de laatste 15 jaar bij diverse marketing- en communicatiebureaus gewerkt. Daarnaast heeft ze ervaring in het verenigingsleven als bestuurslid van turnvereniging United Amstelveen.    

Magreet Tjoelker: “Ik heb veel zin om aan de slag te gaan voor AmstelveenSport. Het aanspreken van de diverse doelgroepen met bijzondere, inspirerende, opvallende creaties om te gaan sporten en bewegen zie ik als een uitdaging. Of je nu jong bent of oud, iedereen voelt zich beter wanneer je gaat sporten of bewegen. Ik vind het geweldig om daar een bijdrage aan te mogen leveren.”   

Kim van dongen: “Ik ben Kim, 27 jaar en een van de nieuwe buurtsportcoaches hier in Amstelveen. Mijn passie is om kinderen/volwassenen/ouderen te laten bewegen op welke manier dan ook. Ik hoop jullie veel tegen te komen om leuke activiteiten mee te doen! Ik heb er super veel zin in en zie jullie graag snel.”  

Sven Kuit: “Mijn naam is Sven Kuit, ik ben 28 jaar oud en kom uit de Kwakel. Sinds januari 2022 ben ik actief als buurtsportcoach bij AmstelveenSport. Na 8 jaar in de kinderopvang gewerkt te hebben, heb ik bij AmstelveenSport een nieuwe uitdaging gevonden. Ik ga graag met jullie opzoek naar uitdagende beweegactiviteiten. Tot snel!”   

Directeur Heleen van Ketwich Verschuur van AmstelveenSport geeft aan blij te zijn met de nieuwe buurtsportcoaches Kim en Sven. Zij laten niet alleen meer bewoners van Amstelveen sporten en bewegen in de buurt, maar leggen ook verbinding tussen aanbieders van sport en bijvoorbeeld welzijn, gezondheidszorg, jeugdzorg, kinderopvang en onderwijs en zijn daarmee onmisbaar voor AmstelveenSport en de gemeente Amstelveen. Met het in huis halen van een deskundig iemand als Magreet ziet zij een verdere  professionalisering van de communicatie van AmstelveenSport. Een goed begin van 2022!  

Meer nieuws

Buitenspeeldag-dansworkshop-Juvat-Westendorp-web
Buitenspeeldag Amstelveen groot succes
Meer informatie
Poeldag_strombaan-schaatsen-web
Geslaagde Poeldag
Meer informatie
Wedstrijdbad-buiten-open-30-mei-2024-web
Wedstrijdbad buiten vanaf donderdag 30 mei open
Meer informatie
AmstelveenBeach-ook-in-2024-op-het-Stadsplein
AmstelveenBeach keert deze zomer terug
Meer informatie
Deelnemers-aan-de-GoldenSports-training-in-de-Bankras-web
GoldenSports nu ook in Amstelveen
Meer informatie
Vakantieactiviteiten-jeugd-1200
Meivakantie activiteiten
Meer informatie
Ga naar de inhoud