DutchEnglish
DutchEnglish
Nieuwe medewerkers januari 2022

Team AmstelveenSport versterkt

Vanaf 1 januari 2022 is AmstelveenSport twee nieuwe buurtsportcoaches en een medewerker communicatie rijker. AmstelveenSport zet sport en bewegen in als middel, om bij te dragen aan een gezonde, sociale en vitale samenleving. Een enthousiaste groep medewerkers stimuleert alle inwoners (momenteel 93.000) van Amstelveen tot sport en bewegen.  Buurtsportcoaches stimuleren of organiseren passend sport¬- en beweegaanbod in de buurt voor alle inwoners van de gemeente Amstelveen. De nieuwe buurtsportcoaches zijn Kim van Dongen en Sven Kuit. Als medewerker communicatie is Magreet Tjoelker van start gegaan, haar taak is een bijdrage leveren aan positioneren van de organisatie, van de producten en de diensten die AmstelveenSport verleent.  

Magreet heeft een diverse achtergrond ze is begonnen als econoom bij De Nederlandsche Bank, maar is omgeschoold tot Art-Director en heeft de laatste 15 jaar bij diverse marketing- en communicatiebureaus gewerkt. Daarnaast heeft ze ervaring in het verenigingsleven als bestuurslid van turnvereniging United Amstelveen.    

Magreet Tjoelker: “Ik heb veel zin om aan de slag te gaan voor AmstelveenSport. Het aanspreken van de diverse doelgroepen met bijzondere, inspirerende, opvallende creaties om te gaan sporten en bewegen zie ik als een uitdaging. Of je nu jong bent of oud, iedereen voelt zich beter wanneer je gaat sporten of bewegen. Ik vind het geweldig om daar een bijdrage aan te mogen leveren.”   

Kim van dongen: “Ik ben Kim, 27 jaar en een van de nieuwe buurtsportcoaches hier in Amstelveen. Mijn passie is om kinderen/volwassenen/ouderen te laten bewegen op welke manier dan ook. Ik hoop jullie veel tegen te komen om leuke activiteiten mee te doen! Ik heb er super veel zin in en zie jullie graag snel.”  

Sven Kuit: “Mijn naam is Sven Kuit, ik ben 28 jaar oud en kom uit de Kwakel. Sinds januari 2022 ben ik actief als buurtsportcoach bij AmstelveenSport. Na 8 jaar in de kinderopvang gewerkt te hebben, heb ik bij AmstelveenSport een nieuwe uitdaging gevonden. Ik ga graag met jullie opzoek naar uitdagende beweegactiviteiten. Tot snel!”   

Directeur Heleen van Ketwich Verschuur van AmstelveenSport geeft aan blij te zijn met de nieuwe buurtsportcoaches Kim en Sven. Zij laten niet alleen meer bewoners van Amstelveen sporten en bewegen in de buurt, maar leggen ook verbinding tussen aanbieders van sport en bijvoorbeeld welzijn, gezondheidszorg, jeugdzorg, kinderopvang en onderwijs en zijn daarmee onmisbaar voor AmstelveenSport en de gemeente Amstelveen. Met het in huis halen van een deskundig iemand als Magreet ziet zij een verdere  professionalisering van de communicatie van AmstelveenSport. Een goed begin van 2022!  

Delen:

Nieuwe medewerkers januari 2022

Meer nieuws

Nationale Sportweek

Nationale Sportweek

Amstelveen is dit jaar host-city van de NOC*NSF Nationale Sportweek 2022.
10 dagen lang lekker veel sporten en bewegen; vrijdag 16 tot en met zondag 25 september 2022.

Buitenspeelbus

Kom je ook buitenspelen?

De Buitenspeelbus teams kun je ook deze zomervakantie in Amstelveen vinden. Ze staan één week lang op dezelfde plek.

Beweeg De Zomer Door

Diverse activiteiten van maandag t/m donderdag voor senioren om lekker de zomer bewegend door te komen!

Vereniging van het jaar

Dinsdag 21 juni werd tijdens de zomerborrel de Amstelveense verenigingsprijs uitgereikt. Ditmaal vielen twee verenigingen in de prijzen.

Parkspelen 2022!

De parkspelen gaan weer van start!
Schrijf je snel in en kom lekker buitenspelen!

Zomerborrel 21 juni

Zomerborrel

Met onze relaties sluiten we graag het sportseizoen af tijdens een zomerborrel op dinsdag 21 juni op het buitenterrein van zwembad De Meerkamp van 17:00 tot 19:00 uur.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
Skip to content