Trainers voor buitenspeelbus en zomerschool

Trainers gezocht voor clinics in de zomervakantie!

AmstelveenSport wil kinderen deze zomer zoveel mogelijk kennis laten maken met verschillende sporten, bij voorkeur gegeven door trainers van Amstelveense verenigingen. Op deze manier kunnen trainers de kinderen enthousiast maken voor hun sport en kunnen de kinderen de sport gaan beoefenen bij een Amstelveense vereniging. Er is bovendien een vergoeding beschikbaar voor verenigingen die meedoen!

Zomerschool
De gemeente Amstelveen organiseert een zomerschool in de tweede en derde week van de zomervakantie van 19 tot en met 30 juli 2021. De zomerschool is bedoeld voor basisschoolkinderen die door de coronamaatregelen en hun thuissituatie onderwijs gemist hebben of te weinig profijt hebben gehad van het online-onderwijs. De zomerschool is leerzaam, maar vooral ook erg leuk.

Sportles tijdens de zomerschool
AmstelveenSport organiseert het sportgedeelte tijdens de zomerschool. De school is op 3 locaties en er zijn 6 tot 8 groepen per locatie. Op 19 juli, de eerste dag van de zomerschool, krijgt elke groep van 10.00-12.00 uur of van 13.00-15.00 uur sportles. Op de andere dagen (20-23 en 26-30 juli) wordt er gesport van 13.00-15.00 uur. Er zijn dus aardig wat sporturen te vullen! Wij zoeken daarom trainers die clinics willen geven tijdens de zomerschool.

Clinics voor de Buitenspeelbus
Elk jaar organiseert AmstelveenSport Buitenspeelbus activiteiten voor de kinderen die niet op vakantie kunnen of zijn. De Buitenspeelbus komt vol met leuke en uitdagende sport- en spelmaterialen naar de wijk om de kinderen lekker buiten te laten spelen. Ook voor de Buitenspeelbus zoeken we trainers die clinics willen geven. De clinics zijn van 15.00 – 17.00 uur op de volgende locaties:

Week 1: 12 t/m 15 juli
Westwijk (Augusta de Witlaan)
Bovenkerk (Urbanus park)

Week 2: 19 juli t/m 22 juli
Keizer Karelpark (badjes Dr. Plesmansingel)

Week 3: 9 t/m 12 aug
Keizer Karelpark (badjes Dr. Plesmansingel)

Week 4: 16 t/m 19 aug
Westwijk (Middachten)

Aanmelden
Wil jouw vereniging clinics geven tijdens de zomerschool?
Stuur dan een mailtje naar buurtsportcoach Krista Mol: . Laat meteen weten op welke dagen en tijden jullie een trainer of meerdere trainers beschikbaar hebben.

Wil jouw vereniging een clinic geven bij de Buitenspeelbus?
Stuur dan een mailtje naar buurtsportcoach Iris Meertens of bel naar 088-8585104.

Vergoeding
Verenigingen die les willen geven tijdens de zomerschool en/of clinics willen geven voor de Buitenspeelbus krijgen een vergoeding.

Delen:

Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin
Trainers voor buitenspeelbus en zomerschool

Meer nieuws

11 Parkentocht winterwandeltocht 2022

11 Parkentocht

Blijf werken aan je conditie. Wandel de 11 parkentocht, winterwandeltocht 2022 en verdien het unieke elfparkentocht kruisje!

Blijf bewegen!

Doe mee met onze Beweegspellen en/of Beweegvideo’s voor jong én oud!

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen

Het Beweeg Bingo spel is nu te koop in de webshop

€189.45

Doorgaan naar artikel