Vakantieactiviteiten

Meivakantie

Vrijdag 26 april t/m zondag 12 mei

Vrijdag 26 april | 19:00 - 21:00 uur | Golfslagbad zwembad De Meerkamp

Op vrijdagavond 26 april maken we van zwembad De Meerkamp een supergave Koningsdag zwemdisco. Zwemmen wordt zo nog leuker en hoe kun je je week beter afsluiten dan swingend en zingend? Je kunt samen met je vrienden en vriendinnen helemaal los gaan in het golfslagbad. Samen maken we er een groot feest van, super gezellig en ook nog eens sportief.

Wil je graag komen discozwemmen?
Discozwemmen is voor kinderen tot 12 jaar. Heb je geen A-diploma, dan is het verplicht om onder begeleiding van een volwassene (18+, die zwemvaardig is) het water in te gaan. De begeleider van een kind koopt ook een ticket (ook als je niet komt zwemmen).

Koop je kaartje voor de zwemdisco eenvoudig online via de webshop.

Jungle Stormbaan | Wedstrijdbad zwembad De Meerkamp

Zwembad De Meerkamp heeft in de meivakantie van maandag 29 april t/m zondag 12 mei aangepaste openingstijden. In de vakantie is er elke dag extra veel recreatiezwemmen in alle baden en kun je in het wedstrijdbad van de duikplank.

In het wedstrijdbad ligt elke middag vanaf 12:30 uur tot 16:00 uur de supergave Jungle Stormbaan, waar je op kunt rennen, kruipen, springen en vervolgens via de glijbaan in het water kunt plonsen. Behalve op vrijdag 3 mei als de Kanopolo plaatsvindt.

Kaartjes voor het zwembad koop je eenvoudig online in de webshop.

Maandag 29 april en vrijdag 3 mei | Buitenspelen met de Beweegbus

De Beweegbus heeft verschillende sport- en spelmaterialen bij zich. Denk hierbij aan; straathockey, voetbal, volleybal, tennis, skaten, frisbee, space scooters, stepjes/wave boards. Hierdoor worden kinderen gestimuleerd om weer en meer buiten te spelen. Zo wordt buitenspelen nog leuker!

Maandag 29 april van 10:00 tot 11:00 uur plein van CompaNanny op de Amsterdamseweg 273
Vrijdag 3 mei van 10:00 tot 11:00 uur , speelveld op de Schweitzerlaan (tegenover KinderRijk)

Inschrijven is niet nodig, kom gezellig langs!

 

Dinsdag 30 april | PeuterFestival | Beweegbox & Turnhal

Dinsdag 30 april  vindt het PeuterFestival plaats in de Beweegbox en Turnhal. Dit in twee tijdsblokken: blok 1 van 10:00 tot 12:00 uur en blok 2 van 14:00 tot 16:00uur.

Tijdens het PeuterFestival zijn er allerlei leuke activiteiten voor peuters. Ze kunnen zich uitleven: springen op de springkussens, klimmen en klauteren over de obstakels en rollen op de matten. Het Peuterfestival is in de ochtend alleen voor kinderen van 2 t/m 4 jaar  en in de middag zijn ook de broers en zussen 4 t/m 6 jaar welkom bij het festival. Het Peuterfesival vindt plaats in de Beweegbox & Turnhal, Sportlaan 29 (tegenover het Amstelveen College).

Met als speciale gast: Chase en Marshall

Tickets
Tickets kosten € 4,-. Tickets kunnen enkel online gekocht worden. Een ticket koop je uitsluitend voor het kind, ouders/begeleiders mogen gratis naar binnen.

Kaartverkoop uitsluitend online.

Woensdag 1 mei | LuchtkussenFestival | Ben Goudsmithal

Woensdag 1 mei is er in de Ben Goudsmithal weer een nieuwe editie van het LuchtkussenFestival. Ook deze keer zijn er weer drie tijdsblokken van 10:00-11:30, 12:30-14:00 en 14:30-16:00. De Ben Goudsmithal staat dan vol met luchtkussens en luchtkussenspellen.  Het LuchtkussenFestival is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Er zijn speciale luchtkussen voor 4 & 5 jarigen en vindt plaats in de Ben Goudsmithal, Sportlaan 29, 1185 TB Amstelveen (tegenover het Amstelveen College)

Tickets
Een ticket kost € 4,- online en is enkel online te verkrijgen. Je koopt een ticket voor een specifiek tijdslot. Een ticket koop je alleen voor je kind; ouders kunnen gratis naar binnen.

Woensdag 1 mei | Luchtkussenfestival voor jongeren | Ben Goudsmithal

Woensdag 1 mei staat de hele Ben Goudsmithal vol met luchtkussens en luchtkussenspellen. Deze keer speciaal voor jongen van 12 t/m 23 jaar. 

Ga weer even terug naar de kindertijd en leef je helemaal uit. Deze keer met je vrienden en zonder ouders. 

Het Luchtkussenfestival is van 16:30 tot 18:00 te bezoeken. Het is gratis maar meld je wel aan van te voren. 

Vrijdag 3 mei | Kanopolo | Wedstrijdbad zwembad De Meerkamp

Op vrijdag 3 mei tussen 13:00 en 16:00 uur, nodigen we je uit om deel te nemen aan een spannende sessie kanopolo in het wedstrijdbad van zwembad De Meerkamp. Vaar over het water in je kano en probeer de bal in het doel van je tegenstander te schieten. Dit doe je niet alleen maar samen in een team. Iedereen heeft zijn eigen kano. Nieuwsgierig naar kanopolo? Geen zorgen! De trainer van roei- en kanovereniging Michiel de Ruyter staat klaar om alles uit te leggen.

Meedoen aan kanopolo is gratis, je betaalt alleen een toegangskaartje voor het zwembad. Deze koop je eenvoudig online via de webshop.

Vrijdag 3 mei | Zaalvoetbaltoernooi | Ben Goudsmithal

Vrijdag 3 mei vindt van 16:00 tot 18:00 het Zaalvoetbaltoernooi plaats in de Ben Goudsmithal. Ga jij iedereen voorbij en versla jij al je vrienden?

Het zaalvoetbaltoernooi is speciaal voor jongeren van 12 t/m 23 jaar.  Je schrijft je individueel in, en wij maken daar de teams. Je kunt dus met al je vrienden komen of alleen, iedereen is welkom! 

Meedoen is gratis.

Donderdag 4 januari | IJshockey clinic | Jaap Eden IJsbaan Amsterdam

Maak kennis met ijshockey
Doe mee met de ijshockey clinic onder leiding van oud-ijshockeyinternational Ron Berteling op de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam op donderdagmiddag 4 januari van14:00 tot 15:30 uur. AmstelveenSport laat in samenwerking met Jongerenwerk, jongeren kennismaken met ijshockey. Tijdens de clinic leer je beter ijshockeyen / schaatsen en je krijgt tips van de beste ijshockeyer van Nederland. Zo leer je: remmen, bochten maken en schieten. Uiteraard ontbreekt een onderlinge wedstrijd niet! Jongeren tussen 12 en 18 jaar kunnen meedoen.

Meedoen met de ijshockey clinic is gratis. Schrijf je snel in want vol=vol!

Donderdag 4 januari | Amstelveen Basketbaltoernooi | Ben Goudsmithal

Maak kennis met basketbal
Tijdens het Amstelveen Basketbaltoernooi krijg je eerst een basketbalclinic en daarna speel je een toernooi tegen leeftijdsgenoten.

Voor deze dag zijn al tientallen kinderen ingeschreven via de scholen maar ook jij kan nog steeds meedoen. Je komt in een team met andere kinderen dit zich opgeven via ons en je  speelt het toernooi  

Meedoen met het Basketbaltoernooi is gratis. Schrijf je snel in want vol=vol!

Ga naar de inhoud