Vakantieactiviteiten

Voorjaarsvakantie

Vrijdag 16 februari t/m zondag 25 februari

Vrijdag 16 februari | 19:00 - 21:00 uur | Golfslagbad zwembad De Meerkamp

Op vrijdagavond 16 februari maken we van zwembad De Meerkamp een supergave Valentijns disco. Zwemmen wordt zo nog leuker en hoe kun je je week beter afsluiten dan swingend en zingend? Je kunt samen met je vrienden en vriendinnen helemaal los gaan in het golfslagbad. Samen maken we er een groot feest van, super gezellig en ook nog eens sportief.

Wil je graag komen discozwemmen?
Discozwemmen is voor kinderen tot 12 jaar. Heb je geen A-diploma, dan is het verplicht om onder begeleiding van een volwassene (18+, die zwemvaardig is) het water in te gaan. De begeleider van een kind koopt ook een ticket (ook als je niet komt zwemmen).

Koop je kaartje voor de zwemdisco eenvoudig online via de webshop.

Woensdag 21 februari is zwembad De Meerkamp gesloten als gevolg van werkzaamheden voor de bouw van het nieuwe bad (blijf op de hoogte van de bouw via: voortgang uitbreiding zwembad)

Jungle Stormbaan | Wedstrijdbad zwembad De Meerkamp

Zwembad De Meerkamp heeft in de voorjaarsvakantie van maandag 19 t/m zondag 25 februari aangepaste openingstijden. In de vakantie is er elke dag is extra veel recreatiezwemmen in alle baden en kun je in het wedstrijdbad van de duikplank.

In het wedstrijdbad ligt elke middag vanaf 12:30 uur tot 16:00 uur de supergave Jungle Stormbaan, waar je op kunt rennen, kruipen, springen en vervolgens via de glijbaan in het water kunt plonsen. Behalve op woensdag 21 februari want dan is het zwembad gesloten en op  vrijdag 23 februari als de OpblaasdierenRace plaatsvindt.

Kaartjes voor het zwembad koop je eenvoudig online in de webshop.

Dinsdag 20 februari | Luchtkussenfestival voor jongeren | Ben Gousmithal

Dinsdag 20 februari staat de hele Ben Goudsmithal vol met luchtkussens en luchtkussenspellen. Deze keer speciaal voor jongen van 12 t/m 23 jaar. 

Ga weer even terug naar de kindertijd en leef je helemaal uit. Deze keer met je vrienden en zonder ouders. 

Het Luchtkussenfestival is van 16:30 tot 18:00 te bezoeken. Het is gratis maar meld je wel aan van te voren. 

Woensdag 21 februari | LuchtkussenFestival | Ben Goudsmithal

Woensdag 21 februari is er in de Ben Goudsmithal weer een nieuwe editie van het LuchtkussenFestival. Ook deze keer zijn er weer drie tijdsblokken van 10:00-11:30, 12:30-14:00 en 14:30-16:00. De Ben Goudsmithal zal vol staan met luchtkussens en luchtkussenspellen.  Het LuchtkussenFestival is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Er zijn speciale luchtkussen voor 4 & 5 jarigen en vindt plaats in de Ben Goudsmithal, Sportlaan 29, 1185 TB Amstelveen (tegenover het Amstelveen College)

Tickets
Een ticket kost € 4,- online en is enkel online te verkrijgen. Je koopt een ticket voor een specifiek tijdslot. Een ticket koop je alleen voor je kind; ouders kunnen gratis naar binnen.

Woensdag 21 februari | Volleybaltoernooi | Nieuwe Bankrashal

Op woensdag 21 februari vindt de 2e editie van het Amstelveen Volleybaltoernooi plaats. Het toernooi wordt georganiseerd in samenwerking met AMVJ-Martinus en is voor kinderen uit de groepen 3 t/m 8 van de basisschool. De kinderen krijgen eerst een clinic van de trainers van AMVJ-Martinus en daarna gaan ze in teams wedstrijdjes tegen elkaar spelen.

Donderdag 22 februari | PeuterFestival | Beweegbox & Turnhal

Donderdag 22 februari vindt het PeuterFestival plaats in de Beweegbox en Turnhal. Dit in twee tijdsblokken: blok 1 van 10:00 tot 12:00 uur en blok 2 van 14:00 tot 16:00uur.

Tijdens het PeuterFestival zijn er allerlei leuke activiteiten voor peuters. Ze kunnen zich uitleven: springen op de springkussens, klimmen en klauteren over de obstakels en rollen op de matten. Het Peuterfestival is voor kinderen van 2 t/m 4 jaar en vindt plaats in de Beweegbox & Turnhal, Sportlaan 29 (tegenover het Amstelveen College).

Met als speciale gast: CocoMelon

Tickets
Tickets kosten € 4,-. Tickets kunnen enkel online gekocht worden. Een ticket koop je uitsluitend voor het kind, ouders/begeleiders mogen gratis naar binnen.

Kaartverkoop uitsluitend online.

Vrijdag 23 februari | OpblaasdierenRace | Wedstrijdbad zwembad De Meerkamp

Vrijdag 23 februari vindt van 12:00 tot 15:30 in het wedstrijdbad van zwembad De Meerkamp de OpblaasdierenRace plaats. Wie spuit zijn beker als eerst naar de overkant? Zittend of staand op een opblaasdier en gewapend met een waterpistool ga jij het water in. De bedoeling is dat jij je beker vooruit spuit met je waterpistool. De eerste die zijn beker aan de overkant heeft, is de winnaar.

Meedoen aan de OpblaasdierenRace is gratis, je betaalt alleen een toegangskaartje voor het zwembad. Deze koop je eenvoudig online via de webshop.

Vrijdag 23 februari | Zaalvoetbaltoernooi | Ben Goudsmithal

Vrijdag 23 februari vindt van 16:00 tot 18:00 het Zaalvoetbaltoernooi plaats in de Ben Goudsmithal. Ga jij iedereen voorbij en versla jij al je vrienden?

Het zaalvoetbaltoernooi is speciaal voor jongeren van 12 t/m 23 jaar.  Je schrijft je individueel in, en wij maken daar de teams. Je kunt dus met al je vrienden komen of alleen, iedereen is welkom! 

Meedoen is gratis.

Donderdag 4 januari | IJshockey clinic | Jaap Eden IJsbaan Amsterdam

Maak kennis met ijshockey
Doe mee met de ijshockey clinic onder leiding van oud-ijshockeyinternational Ron Berteling op de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam op donderdagmiddag 4 januari van14:00 tot 15:30 uur. AmstelveenSport laat in samenwerking met Jongerenwerk, jongeren kennismaken met ijshockey. Tijdens de clinic leer je beter ijshockeyen / schaatsen en je krijgt tips van de beste ijshockeyer van Nederland. Zo leer je: remmen, bochten maken en schieten. Uiteraard ontbreekt een onderlinge wedstrijd niet! Jongeren tussen 12 en 18 jaar kunnen meedoen.

Meedoen met de ijshockey clinic is gratis. Schrijf je snel in want vol=vol!

Donderdag 4 januari | Amstelveen Basketbaltoernooi | Ben Goudsmithal

Maak kennis met basketbal
Tijdens het Amstelveen Basketbaltoernooi krijg je eerst een basketbalclinic en daarna speel je een toernooi tegen leeftijdsgenoten.

Voor deze dag zijn al tientallen kinderen ingeschreven via de scholen maar ook jij kan nog steeds meedoen. Je komt in een team met andere kinderen dit zich opgeven via ons en je  speelt het toernooi  

Meedoen met het Basketbaltoernooi is gratis. Schrijf je snel in want vol=vol!

Ga naar de inhoud