#amstelveenbeweegt

Verenigingen

AmstelveenSport ondersteunt sportaanbieders in elke vorm. Neem gerust contact met ons op. 

AmstelveenSport biedt verschillende manieren van ondersteuning voor verenigingen.

Vermeld je sportaanbod in ‘Vind je sport’

Zet je sportaanbod op onze website. Het is gratis en de website van de gemeente Amstelveen linkt bij het kopje “sport” door naar onze pagina. Klik hier om te zien of jouw sportaanbod al op ‘Vind je sport’ staat. Klik op de knop ‘aanmelden Vind je sport’ als je jouw vereniging wilt toevoegen of als je wijzigingen op jouw vermelding wilt doorgeven.

Meld je aan bij onze mailinglijst

Wil je namens je vereniging of (sport) organisatie op de hoogte gehouden worden van de ondersteuning van AmstelveenSport, haar partners en de BesturenAcademie? Klik op de onderstaande knop om je aan te melden voor de SportWijzer. Wees gerust, we spammen je niet. Ons aanbod is gericht op sport, verenigingsondersteuning en ondersteuning van sportorganisaties.

Meld je evenement aan

Organiseert jouw vereniging een leuk sportevenement? Stuur het evenement in, dan zetten wij het op onze agenda. Deze evenementen worden in de toekomst automatisch gelinkt naar visitamstelveen.nl en komen in het Amstelveens Nieuwsblad bij de Amstelveen Uitagenda. Onder evenementen verstaan wij grote en middelgrote Amstelveense evenementen die toegankelijk zijn voor iedere inwoner van Amstelveen als deelnemer of toeschouwer. Klik op onderstaande knop om een evenement aan te melden.

Clinics en kennismakingslessen

AmstelveenSport organiseert regelmatig activiteiten waarbij we sportaanbieders betrekken. Wil jouw sportorganisatie clinics of kennismakingslessen geven tijdens de gymles op basisscholen, de activiteiten van de Buitenspeelbus of tijdens ‘De wijk beweegt?’ Neem dan contact met ons op.

BesturenAcademie

De BesturenAcademie Amstelveen organiseert workshops voor verenigingen, coaches, trainers en (ouders van) talenten. De workshops worden gegeven door bedrijven uit ons netwerk. Heb je een idee voor een workshop of informatiebijeenkomst? Laat het ons weten!

AmstelveenSport quote

Sport en Cultuur Amstelveen

Je kunt je vereniging promoten door mee te doen aan Sport & Cultuur Amstelveen. In dit sportkennismakingsprogramma voor kinderen van de basisschool en klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs werkt AmstelveenSport nauw samen met het onderwijs en vele sportverenigingen en particuliere aanbieders van sport, cultuur en natuuractiviteiten. Sport en Cultuur Amstelveen geeft elk jaar het “Blauwe boekje van Amstelveen” uit met daarin het sportaanbod van Amstelveen, dat aan alle basisschool leerlingen meegegeven wordt. Contactgegevens: 088-5387021

Hulp bij het communiceren van jouw sportaanbod?

AmstelveenSport weet als geen ander hoe je de inwoner van Amstelveen bereikt. We kennen alle contactpersonen bij de lokale pers en zijn zeer actief op social media. Wil je weten wat er op het gebied communicatie voor uw vereniging mogelijk is in Amstelveen? Neem gerust contact met ons op.

Follow us

VOLG ONS!

Ga naar de inhoud