#amstelveenbeweegt

VRA Cricket

#amstelveenbeweegt

VRA Cricket

Over ons

VRA is een van de oudste en leidende cricket clubs in Nederland. Op de prachtige NOC-NSF accommodatie met internationale AAA-status fungeert VRA al jaren als thuishaven van het Nederlands Cricket Elftal.
Leeftijdscategorie
12-18, 18-65, 4-12, en 65+
Adres
Nieuwe Kalfjeslaan 21B
1182 AA Amstelveen
Trainingsdagen en tijden

Op de main ground worden jaarlijks internationale wedstijden gespeeld, met als hoogtepunten de wedstrijden van Nederland tegen cricket-reuzen als Engeland, Australië, India, Pakistan, Zuid-Afrika, Pakistan en Sri Lanka. Daarnaast worden touring teams uit alle windstreken ontvangen.

Als Amsterdamse Sport Vereniging is VRA op alle niveaus van het Nederlands Cricket vertegenwoordigd. Zowel Topklasse met het 1e elftal, al jaren in de hoogste regionen, als op alle andere niveaus met competitieve teams op zondag en op de zaterdag de fameuze recreatieve Zami-competitie, het Topklasse Damesteam en verschillende jeugdteams in alle leeftijdscategorieën. Verder biedt VRA plaats aan bedrijfsteams met spelers van over de gehele wereld. Ook als gastheer van het grootste cricketevenement van Nederland, de fameuze India-dag, maakt VRA grote indruk op gasten, spelers en officials. Cricket bij VRA betekent verantwoord sporten op alle niveaus, trainen met de beste internationale coaches en natuurlijk genieten van het rijke clubleven op een van de fraaiste sportterreinen van Nederland.

De club is een afspiegeling van de stad Amsterdam met een gevarieerde mix van cricketfamilies en een aanzienlijke expat community. De breedte van de club betekent dat er voor iedereen een team te vinden is dat aansluit bij niveau en ambitie. Als multiculturele club mag het toonaangevende VRA zich verheugen in een groeiend ledenbestand met spelers van nagenoeg alle continenten ter wereld. Cricket verbindt en niet in het minst bij VRA in het Amsterdamse Bos.

Elke dag wordt er gecricket; in de winter vooral in onze schitterende nieuwe indoor crickethal en zodra het weer het toelaat ook buiten op onze schitterende trainingsfaciliteiten en velden. Zie onze website www.vra.nl voor actuele informatie.

Heb je onze hulp nodig bij de keuze voor een sport die bij je past? Neem gerust contact op.

Ga naar de inhoud