DutchEnglish
DutchEnglish
Wandel Tijdens Je Werkdag

Wandel Tijdens Je Werkdag

Donderdag 7 april 2022 is het Wandel Tijdens Je Werkdag. AmstelveenSport roept alle werkende Amstelveners op hier aan mee te doen. Ga deze dag tijdens je werk wandelen in het Amsterdamse bos, één van de andere parken in Amstelveen of loop een rondje vanuit je kantoor of huis. Dat kan bijvoorbeeld tijdens de lunch, maar ook een overleg kan je deze dag wandelend doen. “Daarmee ben je even weg van je werkplek, activeer je je brein en blijf je gezond en fit. Daarnaast ben je na 20 minuten lopen: geconcentreerder, energieker en creatiever.” – Erik Scherder, hoogleraar Neuropsychologie aan de VU in Amsterdam.

Tel dus uit je winst, werk aan je gezondheid en ga aan de wandel tijdens jouw werkdag!

Beweging is ontzettend belangrijk
Nederlanders zitten het meest van alle Europeanen, gemiddeld negen uur per dag! Dat moeten we veranderen. De Wandel Tijdens Je werkdag is een initiatief van Wandelnet en de Hersenstichting. In 2015 is het begonnen als Wandel naar je Werk-dag. Duizenden gingen de uitdaging al aan en liepen van huis naar het werk. Vanwege het thuiswerken heet de dag sinds 2020 de Wandel Tijdens Je Werkdag. De organisatie roept heel werkend Nederland op om donderdag 7 april te wandelen tijdens jouw (thuis)werkdag! Een initiatief dat AmstelveenSport, waar alles draait om Amstelveners gezond te laten bewegen, steunt. Uiteraard doen wij als bedrijf zelf ook mee. Wij maken een gezamenlijke lunchwandeling. Een goede en gezellige manier om in beweging te blijven en elkaar beter te leren kennen!

Doe samen met je collega’s mee en ga donderdag 7 april wandelen in Amstelveen!

Delen:

Wandel Tijdens Je Werkdag

Meer nieuws

Sportmaand

Doe van 26 september tot en met 30 oktober mee met de sportmaand.

Poeldag

Poeldag

NOC*NSF Nationale Sportweek afgesloten op en om de Poel.

Beach Event

Spectaculaire opening 17 september op het Stadshart

Zaterdag 17 september om 10:00 uur wordt de Nationale Sportweek spectaculair geopend op het tot strand omgetoverde Stadshart met een demo door de voormalig wereldkampioen beachvolleybal Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen.

Nationale Sportweek

Nationale Sportweek

Amstelveen is dit jaar host-city van de NOC*NSF Nationale Sportweek 2022.
10 dagen lang lekker veel sporten en bewegen; vrijdag 16 tot en met zondag 25 september 2022.

Beweegbus 2022

Kom buitenspelen

De scholen beginnen weer en dus komt na schooltijd de Beweegbus weer naar je toe.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen

Nationale Sportweek Amstelveen | 16 t/m 25 september 2022

Amstelveen is dit jaar host-city van de NOC*NSF Nationale Sportweek 2022. In deze week kun je gratis meedoen met tal van sport en beweegactiviteiten. Ervaar wat sport met jou doet, ontmoet nieuwe mensen, maak kennis met sportaanbod en/of wordt lid van de sportclub die bij jou past! Je bepaalt zelf aan welke activiteiten je mee wilt doen en hoe vaak. De Nationale Sportweek is van vrijdag 16 tot en met zondag 25 september 2022. 

Klik hier voor een overzicht van de activiteiten tijdens de Nationale Sportweek.

Skip to content