Watervoetbal en -volleybal

Vrijdag 28 april van 13:00 tot 16:00 uur kan iedereen met minimaal een zwemdiploma A meedoen met watervoetbal in het wedstrijdbad van zwembad De Meerkamp.

Watervoetbal is een vrij nieuwe sport, waarbij wordt gespeeld in een zwembad met een klein laagje water van circa vijftien centimeter. Watervoetbal is voor iedereen leuk, omdat de techniek heel anders is dan bij gewoon voetbal. Bij watervoetbal heb je namelijk meer kracht nodig om de bal te schoppen vanwege het water. Ervaren veld- of zaalvoetballers hebben bij watervoetbal veel minder voordeel ten opzichte van onervaren spelers.

Donderdag 4 mei van 13:00 tot 16:00 uur kun je meedoen met watervolleybal in zwembad De Meerkamp. In het wedstrijdbad wordt de bodem op 90 cm gezet. Iedereen met een zwem diploma kan meedoen en zo ervaren hoe het is om te volleyballen in het water. We spelen telkens korte wedstrijdjes en wisselen dan van team. Jong en oud aanwezig in het zwembad kan meedoen.

Benieuwd naar deze nieuwe sport? Doe mee en probeer het uit. 

Vrije inloop. Kom langs en doe mee!*


*Je betaalt de reguliere toegangsprijs van het zwembad. Toegangskaartjes voor het zwembad zijn online te koop.

Delen:

Meer nieuws

Amstelveen Beach

Van zaterdag 17 t/m donderdag 22 juni 2023 een groots Beach sport festival op het Stadsplein.

Fiets4daagse 2023

Samen met Doortrappen organiseert AmstelveenSport de Fiets4Daagse in Amstelveen van dinsdag 30 mei t/mvrijdag 2 juni.

Voorronde NK Knikkeren in Amstelveen

Woensdag 17 mei vanaf 14.30 uur vindt de voorronde voor het NK Knikkeren plaats op Plein Orion in Amstelveen. Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen gratis meedoen.

Naar de inhoud springen