Win € 2.500 voor jouw sportvereniging

Jouw sportvereniging is natuurlijk de aller gezelligste, leukste en succesvolste vereniging van Amstelveen! Daar ben je ongetwijfeld ontzettend trots op. Voor zo’n fijne vereniging wil je absoluut iets moois doen. Is het dan niet geweldig dat je voor jouw vereniging € 2.500 kunt winnen?

Sportvereniging van het jaar
Tijdens het Amstelveens Sportgala op vrijdag 21 januari 2022 wordt de prijs voor de sportvereniging van het jaar uitgereikt. Zorg dat jouw vereniging “sportvereniging van het jaar” wordt en win een cheque van € 2.500 euro én een grote wisselbeker voor je vereniging. Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door de gemeente Amstelveen.

Motivatie
Je wordt niet zo maar “Sportvereniging van het jaar”. Er zijn natuurlijk heel veel geweldige sportverenigingen in Amstelveen. Om te winnen moet je een motivatie insturen. In deze motivatie schrijf je waarom jouw vereniging deze prijs écht verdient.

Wat zet je in je motivatie?
Misschien heeft jouw vereniging zoveel pluspunten, dat je even niet weet waar je moet beginnen. Daarom geven wij je een aantal suggesties die je in je motivatie kunt noemen.

  • Jouw vereniging doet extra moeite om kwetsbare en/of eenzame jongeren, senioren of mensen met een handicap te betrekken bij de vereniging. Omschrijf deze activiteiten en vertel waarom je dit als vereniging belangrijk vindt.
  • Jouw vereniging zoekt de samenwerking met andere verenigingen en andere organisaties om elkaar te versterken. Omschrijf hoe deze samenwerking vorm gegeven is en wat het jullie samen oplevert.
  • Jouw vereniging zet zich in voor de integratie en gemeenschapszin van de inwoners van Amstelveen. Omschrijf hoe jullie dat doen.
  • Jouw vereniging heeft tijdens de coronaperiode een bijzondere actie georganiseerd om mensen bij de vereniging en in beweging te houden. Omschrijf deze actie en vertel wat deze actie voor Amstelveen en jouw vereniging betekent heeft.
  • Jouw vereniging is een samenwerkingsproject gestart waarin school en/of de buurt centraal stond. Omschrijf de samenwerking.
  • Jouw vereniging heeft speciale aandacht voor topsporttalenten. Omschrijf hoe je dat doet.
  • Jouw vereniging is rookvrij. Geeft aan waarom je dat belangrijk vindt.
  • Jouw vereniging richt zich nadrukkelijk op energiebesparing en duurzaamheid. Leg uit welke projecten jullie gestart zijn en wat het oplevert.
  • Jouw vereniging besteedt extra aandacht aan het betrekken van Amstelveners met een minimum inkomen. Geef aan hoe je dat doet.

De jury
De jury bestaat uit sportwoordvoerders van de gemeenteraad en beleidsmedewerker sport van de gemeente Amstelveen; Tjipke Bokma. De Jury staat onder leiding van Heleen van Ketwich Verschuur, directeur AmstelveenSport.

Inzenden
Je kunt jouw nominatie voor 9 december 2021 sturen naar Monique van Wijk, onder vermelding van je naam en telefoonnummer.

Meer nieuws

Zwemlessen-van-start
Zwemlessen van start, buitenbad sluit
Meer informatie
Felicitatie-Roda
AmstelveenSport feliciteert Roda ’23 met 100 jarig bestaan
Meer informatie
NSW-AS
NOC*NSF Nationale Sportweek
Meer informatie
AdobeStock_213324031-lr
Buitenspelen in de zomervakantie
Meer informatie
BDZD-wandelen
Beweeg De Zomer Door
Meer informatie
Start-zwem4daagse-Serdar-web
Zomer Verenigingscafé
Meer informatie
Naar de inhoud springen