Zomer Verenigingscafé

Het zomer Verenigingscafé vond gelijktijdig plaats met de start van de Zwem4daagse. Serdar Gözübüyük, ambassadeur van de Krajicek Foundation en FIFA scheidsrechter eredivisie betaald voetbal gaf door te blazen op zijn scheidsrechtersfluitje het startschot. Deelnemers aan de Zwem4daagse zwemmen de hele week geld bij elkaar voor de Krajicek Foundation. Wij zijn blij dat we met de start van de Zwem4daagse al een cheque van 1.240,- euro konden overhandigen.

Tijdens het Verenigingscafé konden er vragen gesteld worden aan Serdar. Daar werd uiteraard gretig gebruik van gevraagd.

Het Verenigingscafé begon met een toelichting over het Lokaal Sportakkoord II en dan met name over de vraag: “hoe en en voor welke activiteiten kan een aanvraag ingediend worden?” De doelstelling van het akkoord is nog steeds om zoveel mogelijk Amstelveners aan het bewegen te krijgen. Samenwerken met andere sportverenigingen en andere organisaties (welzijn, onderwijs, bedrijven) staat hierbij centraal.

Meer informatie over het Lokaal Sportakkoord II is te vinden op www.sportakkoordamstelveen.nl. Hier is ook het volledige akkoord en de samenvatting te downloaden evenals het aanvraagformulier.

Neem voor vragen of het afstemmen van je idee / plan contact op met Joris van Soerland, 

Het volgende Verenigingscafé vindt plaats tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek op maandag 18 september 2023. Dan wordt met meer detail ingegaan op het Lokaal Sportakkoord II.

SAVE THE DATE: de NOC*NSF Nationale Sportweek in Amstelveen is van vrijdag 15 september t/m zondag 24 september 2023. Voor verenigingen de kans om hun deuren te openen en Amstelveners mee te nemen in de mooie wereld van hun sport. Neem contact op via  hoe je als vereniging kunt meedoen aan deze Sportweek. Meer informatie volgt binnenkort.

Meer nieuws

Prijswinnaars Amstelveen Sportgala
Amstelveen Sportgala, magische avond
Meer informatie
Voorjaarsvakantie-activiteiten-web
Voorjaarsvakantie activiteiten
Meer informatie
Start-bouw-zwembad-De-Meerkamp-web
Bouw nieuwe bad van start
Meer informatie
Verenigingscafe-Politiek-kom-in-beweging-header-mail
Verenigingscafé 4 maart
Meer informatie
Shortlist-Vrijwilligers-Coaches-Sportgala-web
Sportgala shortlist coach & vrijwilliger
Meer informatie
Snertwandeling-2024
Snert wandeling
Meer informatie
Ga naar de inhoud