Zomer Verenigingscafé

Het zomer Verenigingscafé vond gelijktijdig plaats met de start van de Zwem4daagse. Serdar Gözübüyük, ambassadeur van de Krajicek Foundation en FIFA scheidsrechter eredivisie betaald voetbal gaf door te blazen op zijn scheidsrechtersfluitje het startschot. Deelnemers aan de Zwem4daagse zwemmen de hele week geld bij elkaar voor de Krajicek Foundation. Wij zijn blij dat we met de start van de Zwem4daagse al een cheque van 1.240,- euro konden overhandigen.

Tijdens het Verenigingscafé konden er vragen gesteld worden aan Serdar. Daar werd uiteraard gretig gebruik van gevraagd.

Het Verenigingscafé begon met een toelichting over het Lokaal Sportakkoord II en dan met name over de vraag: “hoe en en voor welke activiteiten kan een aanvraag ingediend worden?” De doelstelling van het akkoord is nog steeds om zoveel mogelijk Amstelveners aan het bewegen te krijgen. Samenwerken met andere sportverenigingen en andere organisaties (welzijn, onderwijs, bedrijven) staat hierbij centraal.

Meer informatie over het Lokaal Sportakkoord II is te vinden op www.sportakkoordamstelveen.nl. Hier is ook het volledige akkoord en de samenvatting te downloaden evenals het aanvraagformulier.

Neem voor vragen of het afstemmen van je idee / plan contact op met Joris van Soerland, 

Het volgende Verenigingscafé vindt plaats tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek op maandag 18 september 2023. Dan wordt met meer detail ingegaan op het Lokaal Sportakkoord II.

SAVE THE DATE: de NOC*NSF Nationale Sportweek in Amstelveen is van vrijdag 15 september t/m zondag 24 september 2023. Voor verenigingen de kans om hun deuren te openen en Amstelveners mee te nemen in de mooie wereld van hun sport. Neem contact op via  hoe je als vereniging kunt meedoen aan deze Sportweek. Meer informatie volgt binnenkort.

Meer nieuws

Zwemlessen-van-start
Zwemlessen van start, buitenbad sluit
Meer informatie
Felicitatie-Roda
AmstelveenSport feliciteert Roda ’23 met 100 jarig bestaan
Meer informatie
NSW-AS
NOC*NSF Nationale Sportweek
Meer informatie
AdobeStock_213324031-lr
Buitenspelen in de zomervakantie
Meer informatie
BDZD-wandelen
Beweeg De Zomer Door
Meer informatie
Start-zwem4daagse-Serdar-web
Zomer Verenigingscafé
Meer informatie
Naar de inhoud springen