DutchEnglish
DutchEnglish
Zomerborrel 21 juni

Zomerborrel

Graag proosten we met onze relaties op de afsluiting van het sportseizoen tijdens een zomerborrel op dinsdag 21 juni. De borrel vindt plaats op het buitenterrein van zwembad De Meerkamp van 17:00 tot 19:00 uur.

Kom gezellig langs voor een hapje en drankje en sluit zo samen met ons en betrokkenen van de sport in Amstelveen het seizoen af. Wij kijken er naar uit om iedereen weer te zien en te spreken.

Gelijktijdig met de zomerborrel vindt de start van de zwem4daagse in zwembad De Meerkamp plaats. Om 16:45 uur zal deze worden geopend door burgemeester Tjapko Poppens en zwemmer Maarten van der Weijden. Uiteraard ben je ook van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Aansluitend aan deze feestelijke opening van de zwem4daagse start de zomerborrel.

De zomerborrel is in plaats van het sportgala, welke aan het begin van het jaar helaas niet heeft plaats kunnen vinden. Volgend seizoen, organiseren we net als eerdere jaren, in januari een sportgala waar sporters worden gehuldigd en verenigingen en vrijwilligers in het zonnetje worden gezet. Wel wordt er tijdens de zomerborrel bekend gemaakt welke vereniging zich “Sportvereniging van het jaar 2021” mag noemen en de wisselbeker en de cheque van € 2.500,00 in ontvangst mag nemen.

Aanmelden voor de zomerborrel kan tot en met vrijdag 17 juni via:
www.amstelveensport.nl/zomerborrel

Ik zie je graag dinsdag 21 juni vanaf 17 uur. Tot dan.

Met sportieve groet,
Heleen van Ketwich Verschuur
Directeur AmstelveenSport

Delen:

Zomerborrel 21 juni

Meer nieuws

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
Skip to content