DutchEnglish
DutchEnglish
Zwem4daagse

Zwem4daagse

Doe mee met de Zwem4daagse en zwem met elkaar voor een ander

De Zwem4daagse is hét vierdaagse zwemevenement van Nederland. Jong en oud kan mee doen.

De Zwem4daagse is van dinsdag 21 juni tot en met vrijdag 24 juni dagelijks dagelijks van 17:00 tot 19:30 uur in het buitenbad van zwembad De Meerkamp.

Het startschot voor de Zwem4daagse wordt op dinsdag 21 juni om 17:00 uur gegeven door de burgemeester van Amstelveen Tjapko Poppens en voormalig olympisch en wereldkampioen openwaterzwemmen Maarten van der Weijden. Maarten zwemt vervolgens mee met de Zwem4daagse zwemmers. Op vrijdag wordt de Zwem4 daagse afgesloten met een disco in het golfslagbad.

Met de Zwem4daagse willen de KNZB en de Maarten van der Weijden Foundation zoveel mogelijk geld inzamelen voor onderzoek naar kanker. Als deelnemer aan de Zwem4daagse
kun je tijdens deze week geld inzamelen voor dit goede doel. Bij je inschrijving kun je een gratis actiepagina aanmaken of je kunt rechtstreeks doneren via de website van de Maarten van der Weijden Foundation.

Delen:

Zwem4daagse

Meer nieuws

Vereniging van het jaar

Dinsdag 21 juni werd tijdens de zomerborrel de Amstelveense verenigingsprijs uitgereikt. Ditmaal vielen twee verenigingen in de prijzen.

Beweeg De Zomer Door

Diverse activiteiten van maandag t/m donderdag voor senioren om lekker de zomer bewegend door te komen!

Parkspelen 2022!

De parkspelen gaan weer van start!
Schrijf je snel in en kom lekker buitenspelen!

Zomerborrel 21 juni

Zomerborrel

Met onze relaties sluiten we graag het sportseizoen af tijdens een zomerborrel op dinsdag 21 juni op het buitenterrein van zwembad De Meerkamp van 17:00 tot 19:00 uur.

De Kegel Family Fair Sportmarkt

AmstelveenSportmarkt

AmstelveenSport organiseert op zaterdag 25 juni 2022 de sportmarkt tijdens De Kegel Family Fair.

Nationale Buitenspeeldag

Nationale buitenspeeldag

Woensdag 8 juni is de Nationale buitenspeeldag. We komen tussen 14:00 en 16:00 uur naar twee locaties met de beweegbus. Kom je buitenspelen?

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
Skip to content