DutchEnglish
DutchEnglish
Zwem4daagse

Zwem4daagse

Doe mee met de Zwem4daagse en zwem met elkaar voor een ander

De Zwem4daagse is hét vierdaagse zwemevenement van Nederland. Jong en oud kan mee doen.

De Zwem4daagse is van dinsdag 21 juni tot en met vrijdag 24 juni dagelijks dagelijks van 17:00 tot 19:30 uur in het buitenbad van zwembad De Meerkamp.

Het startschot voor de Zwem4daagse wordt op dinsdag 21 juni om 17:00 uur gegeven door de burgemeester van Amstelveen Tjapko Poppens en voormalig olympisch en wereldkampioen openwaterzwemmen Maarten van der Weijden. Maarten zwemt vervolgens mee met de Zwem4daagse zwemmers. Op vrijdag wordt de Zwem4 daagse afgesloten met een disco in het golfslagbad.

Met de Zwem4daagse willen de KNZB en de Maarten van der Weijden Foundation zoveel mogelijk geld inzamelen voor onderzoek naar kanker. Als deelnemer aan de Zwem4daagse
kun je tijdens deze week geld inzamelen voor dit goede doel. Bij je inschrijving kun je een gratis actiepagina aanmaken of je kunt rechtstreeks doneren via de website van de Maarten van der Weijden Foundation.

Delen:

Zwem4daagse

Meer nieuws

Week van de Motoriek

Week van de Motoriek

7 tot en met 10 november is het de Week van de Motoriek: extra aandacht aan de motoriek bij jonge kinderen zowel gedurende de lessen in zwembad De Meerkamp als die van de buurtsportcoaches.

Poeldag

Poeldag

NOC*NSF Nationale Sportweek afgesloten op en om de Poel.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
Skip to content