Online tickets

Je kunt je entree kaartje gewoon online kopen!

Voordat je gaat zwemmen koop je thuis makkelijk en snel een E-ticket. Het E-ticket kun je uitprinten en scannen bij de poortjes. Je kunt ook de afbeelding op je telefoon scannen bij de poortjes. 

Hoe koop ik een E-ticket?

Kies de activiteit waar je geïnteresseerd in bent en geef aan hoeveel tickets je wilt kopen. Vul je gegevens in en je wordt daarna via een beveiligde verbinding doorgestuurd naar onze betaal site. Daarna ontvang je een bevestigingsmail met daarin een QR-code waarmee je ticket is gekocht voor zwembad de Meerkamp.

Goed om te weten

Op online gekochte toegangskaarten voor zwembad De Meerkamp gelden dezelfde voorwaarden als voor aan de kassa gekochte kaarten. Klik hier voor de voorwaarden.

Veelgesteldevragen

Klik op de de plus na het kaartje dat je wilt kopen. Vul je naam en e-mailadres in en betaal met IDEAL.

Online tickets kun je alleen betalen via iDeal of creditcard. Zorg je er wel voor dat je de betaling meteen helemaal afrondt?

Je tickets ontvang je direct na ontvangst van de betaling. Je krijgt de tickets als bijlage in de e-mail die we sturen naar het e-mailadres dat je invult. Controleer dat e-mailadres dus goed! Heb je niets ontvangen? Check dan je spambox.

Online gekochte tickets zijn beschikbaar op de dag dat jezelf aangeeft. Kan je op het laatste moment toch niet komen? Dan kun je je ticket nog omwisselen voor een ander moment. Dit kan totdat de activiteit begint. Op gekochte kaarten wordt geen geld teruggegeven. 

Je kunt je ticket uitprinten en meenemen naar het zwembad. Je kunt de E-ticket ook op je telefoon laten staan. Zet wel je schermresolutie op hoog als je de QR-code bij het tourniquet scant. Alleen een geldig ticket krijgt 1x toegang tot het zwembad.

Ja. Voor ieder gekocht ticket krijg je een aparte E-ticket. Print ze uit of scan ze bij onze tourniquets vanaf je telefoon.

Ja. Ga naar “abonnement verlengen” in onze ticketshop en volg de stappen.

Nee. Op online gekochte tickets wordt geen restitutie gegeven. Wel kun je je ticket omwisselen voor een ander moment, let wel op dat dit alleen kan als de activiteit nog niet begonnen is. 

Ja, je kunt vanaf je telefoon het ticket bij het tourniquet scannen. Zorg er wel voor dat de QR-code goed leesbaar is.

Nee. Alleen op de daarvoor toegewezen openingstijd van de activiteit die je gekozen hebt.

Je kunt voor alle activiteiten die wij aanbieden online kaarten kopen. Voor 65+ kaarten kun je terecht bij onze receptie.

 

Ga naar de inhoud