Zwembad

Zwem ABC

Wij brengen Amstelveen in beweging

Zwem ABC voor kinderen

Tijdens de zwemlessen maken wij veelal gebruik van stuurkaarten.

Je kind is in goede handen

Onze instructeurs weten als geen ander hoe leuk en spannend de zwemles is, voor ouder en kind! Daarom geven we vooral spelenderwijs zwemles en passen onze lessen bij de belevingswereld van kinderen. Als je speelt, leer je als kind namelijk het meest! Natuurlijk hebben alle spelletjes een zwemdoel.

Lesgroepen en lesduur
De groepen zijn tot 12 kinderen groot en de zwemlessen duren 45 minuten per les.

Lesdag en lestijd
Kijk voor lesdagen en tijden op het zwemlesrooster.

Voorzwemmen
Als je verhuist bent of je komt van een ander zwembad, dan hoeft jouw kind natuurlijk niet weer van voor af aan te beginnen. Het is mogelijk om op afspraak te komen voorzwemmen. Schrijf je kind in via het inschrijfformulier en vermeld onder opmerkingen waar je kind zwemles heeft gevolgd, hoelang en of het in diep/ondiep water heeft gezwommen. Na de ingeplande afspraak neemt een instructeur een korte test af van maximaal 10 minuten om te kijken wat het zwemniveau is. Vervolgens wordt er met de ouder besproken wanneer en in welk niveau er gezwommen kan worden.

Vakanties en feestdagen
In vakanties en op feestdagen is er geen les.

Geldige entree kaarten
Met een maandkaart kan je kind vier lessen volgen. De maandkaart wordt steeds aansluitend verlengd. Je betaalt daarnaast diplomakosten.

Zwemles voor volwassenen A, B & C diploma

Kun je nog niet zwemmen? Je bent echt niet de enige. Veel mensen kunnen niet zwemmen en dat is in het waterrijke Nederland best gevaarlijk. Bij De Meerkamp leer je op een ontspannen manier zwemmen. Je gaat jezelf daardoor al snel veilig voelen in het water. Aan de lessen wordt zowel door dames als door heren deelgenomen.

Lesdag en lestijd
Kijk voor lesdagen en tijden op het zwemlesrooster.

Vakanties en feestdagen
In de vakanties en op feestdagen is er geen les.

Geldige entree kaarten
Je kunt deelnemen aan volwassenen zwemles met een maandabonnement volwassenen zwemles.

Ga naar de inhoud