Zwembad

Ik wil op zwemles

Wij brengen Amstelveen in beweging

Bij zwembad de Meerkamp bieden we uitstekende zwemlessen voor kinderen van verschillende leeftijden en niveaus. Ons doel is om kinderen op een veilige en leuke manier te leren zwemmen en hen vertrouwd te maken met het water.

Vanaf een jonge leeftijd kunnen kinderen al beginnen met zwemles bij de Meerkamp. We hebben ervaren en deskundige zweminstructeurs die de lessen op een gestructureerde en pedagogische verantwoorde manier verzorgen. We willen dat de kinderen zich op hun gemak voelen in het water en plezier beleven aan het leerproces.

We leren de kinderen stap voor stap verschillende vaardigheden aan om zich veilig in het water te kunnen begeven. Na het behalen van diploma A, B en C hebben de kinderen een solide basis in zwemvaardigheden ontwikkeld.

De Meerkamp beschikt over uitstekende faciliteiten, waaronder goed uitgeruste zwembaden en een veilige omgeving om te leren zwemmen. Onze zweminstructeurs zorgen voor een positieve en stimulerende sfeer, waarin kinderen zich op hun gemak voelen en met plezier hun zwemvaardigheden ontwikkelen.

Als ouder hoef je je geen zorgen te maken; bij de Meerkamp staat de veiligheid en het plezier van de kinderen tijdens de zwemlessen voorop. Ons team van deskundige instructeurs staat klaar op jouw kind te begeleiden op hun zwemreis voor een leven lang waterplezier.

Vind je de wachttijd te lang en wil je eerder beginnen aan zwemlessen met je kind?

Ga dan samen met je kind naar Baby- en PeuterlesPeutersurvival of Family Fun Swim. Deze lessen zijn echt momentjes om lekker samen iets te doen. Met de instructeur maak je spelenderwijs je kind alvast watervrij en leert je kind de beginselen van het zwemmen. Zo kan je kind goed voorbereid aan de zwemlessen beginnen.

Sta je op de wachtlijst voor de woensdagmiddag?

Zwemles op de woensdagmiddag is erg populair. Kies voor een andere dag en je kind staat korter op de wachtlijst.

Zwemlessen:

Ga naar de inhoud