#amstelveenbeweegt

Kom bij ons werken

Wij brengen Amstelveen in beweging

Zweminstructeur 

Leren zwemmen is van levensbelang!
Klinkt serieus, maar dat is wel de werkelijkheid, dat hoeven we jou als zweminstructeur (10 – 32 uur per week) natuurlijk niet uit te leggen. Het is een van de redenen waarom je voor het vak koos. Mensen iets leren waar ze heel veel plezier aan kunnen beleven. Dat begint vaak al bij kinderen. Die geef je in groepsverband zwemles, waarbij ook ruimte is voor persoonlijke aandacht en om te differentiëren. Tussen de lessen door hebben wij een kwartier ingeroosterd, waardoor je een goede overdracht kunt geven aan de ouders en je kunt voorbereiden op de volgende zwemles. Je krijgt daar bij ons bewust de tijd voor.
Jouw zwemlessen – volgens de nieuwste methoden van de NPZ/NRZ – combineer je met aquasportlessen voor diverse groepen. Wanneer je hier geen of weinig ervaring in hebt, bieden we de mogelijkheid om je hier in te ontwikkelen.
Je gaat aan de slag in zwembad De Meerkamp, ons grote zwembadcomplex in Amstelveen. Het hele jaar door kunnen onze gasten allerlei zwem- en sportactiviteiten doen in De Meerkamp. In het seizoen ook in de twee buitenbaden.

Jouw ervaring
Je bent een gediplomeerd zweminstructeur (NBZ, ROC, ALO of CIOS) en je hebt de diploma’s reddend zwemmen en EHBO inclusief reanimatie, of je bent bereid dit snel te halen. Je bent goed in je werk, je vindt kwaliteit belangrijk en doet dit vanuit passie voor het vak. Tussen de werkzaamheden door schakel je gemakkelijk, je bent betrokken en prettig in de omgang. Of het nu gasten zijn of collega’s, vanwege je open en vriendelijke houding weten ze je te vinden. Een goede dosis humor kunnen wij ook waarderen!
Je vindt het geen punt om afwisselend op de dag en in de avonden en weekenden te werken.

Iedereen in beweging krijgen in Amstelveen, daar gaan we voor!
Met deze leuke en afwisselende functie, maak je deel uit van ons enthousiaste en gedreven team wat opereert in een sportieve en prettige werkomgeving.
Bij ons ga je per maand tussen de € 2.544,41 en € 3.203,22 bruto per maand verdienen als je fulltime werkt (38 uur per week). We werken volgens de Cao Zwembaden. Verder krijg je 8% vakantietoeslag, 3% eindejaarsuitkering, een reiskostenvergoeding en heb je 27 vakantiedagen per jaar.

Klinkt dit als een uitdaging waar jij enthousiast van wordt?
Zie jij uitdaging in deze functie? Kom in actie, we nodigen je uit om te solliciteren!
Mail je korte motivatie en CV naar ter attentie van Frouke van Griensven – Senior Manager HR, onder vermelding van “vacature Zweminstructeur”.
Overlegging van een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een vereiste om aangenomen te kunnen worden.

Meer vacatures

Senior Medewerker / Adviseur Human Resources
Meer informatie
Directiesecretaris
Meer informatie
Medewerker Technische Dienst
Meer informatie
Medewerker Frontoffice
Meer informatie
Zweminstructeur 
Meer informatie
Medewerker Horeca
Meer informatie
Ga naar de inhoud